Cisco Systems - Brussels

2 Cisco Brussels - Touchdowns.jpg
3 Cisco Brussels - Kitchen.jpg
4 Cisco Brussels - Blue Soft Seating.jpg
5 Cisco Brussels - Meeting Room.jpg
6 Cisco Brussels - Yellow Office Area.jpg
7 Cisco Brussels - Green Office Area.jpg
8 Cisco Brussels - Red Soft Seating.jpg

AUKETT+HEESE were commissioned by Cisco Systems to re-plan and modernize four floors (approx. 4,000 m²) of their existing office space in Brussels. The objective was to increase seating capacity and to introduce a mobile and flexible working environment in their Belgian headquarters in order to return underused rental space to the landlord.

Care was taken to create series of moderately sized open office areas, separated by enclosed offices, meeting rooms, and soft seating areas. The result was an improved work environment despite increased density.

AUKETT+HEESE worked closely with the project management (Sogesmaint-CBRE) and contractor in order to maintain a tight project budget and allow business operations to continue during construction.

Completion: February 2011